Over Hoogman Onderhoud

Over Hoogman Algemene
onderhoud service

Een kleine onderhoudsklus, een groot renovatieproject. Wat uw opdracht ook is, Hoogman verzorgt het. Vlot en vakkundig. Met aandacht voor uw budget, planning en kwaliteitseisen. Wij werken voor particulieren, woningbouwverenigingen, Verenigingen van Eigenaren, overheid en bedrijfsleven.

U kunt ons vinden in de nieuwbouw, renovatie en het onderhoud van woningen, bedrijfspanden en monumenten.

Hoogman verzorgt tal van diensten om uw woning of bedrijfspand in uitstekende conditie te brengen en te houden. Klik op de hiernaast vermelde activiteiten voor meer informatie.

Hoogman geeft u graag informatie over het meest geschikte product in uw situatie. Ook voor kleuradvies kunt u ons benaderen. Wij werken met uitgebreide kleurencollecties van gerenommeerde verffabrikanten. Klik hier voor meer informatie over product- en kleuradvies.

Hoogman is een jong, ondernemend bedrijf dat actief is in de regio Den Haag, Leiden, Delft, wassenaar, zoetermeer en omstreken. Sinds de oprichting in 2014 heeft het een gezonde groei doorgemaakt. Een team van betrokken en vakbekwame medewerkers staat voor u klaar om ook uw project uit te voeren.

Offerteaanvraag