Stucwerk bestaat uit verschillende lagen ondergrond met daarover een structuurlaag. Deze laatste laag kan in diverse grofheden worden uitgevoerd: van zeer fijn (glad) tot grof.

Gladstucwerk

Gladstucwerk is aan te bevelen voor wanden of plafonds die veel oneffenheden vertonen. Of voor hoekverbindingen die niet waterpas zijn of beschadigd zijn.

Uitvlakwerk

Uitvlakwerk wordt toegepast voor wanden en plafonds die recht en strak moeten zijn. In woon- en slaapkamers bijvoorbeeld, wanneer u vitrine- of kledingkasten tegen de muur wilt plaatsen. Maar ook in winkelpanden. Voor ruimtes waar getegeld wordt, zoals badkamers en keukens, is waterpas stucwerk ook noodzakelijk, om problemen met het tegelwerk te voorkomen.

Spachtelputz

Spachtelputz is een duurzame, veelzijdige wandafwerking die in tal van structuur- en kleurnuances kan worden toegepast. Het aanbrengen is een arbeidsintensief karwei, waar we bij Hoogman de nodige ervaring mee hebben.

Sierlijsten

Sierlijsten geven het interieur een rijke uitstraling. Ze worden toegepast in authentieke herenhuizen, maar kunnen ook in moderne woningen een aantrekkelijk detail vormen. Denk bijvoorbeeld aan kroonlijsten, wandlijsten en rozetten. Hoogman biedt u de keuze uit een groot assortiment lijsten en ornamenten in tal van maten. Deze kunnen worden vervaardigd uit gips, kunststof of piepschuim. Wilt u een speciaal ornament, dan laten we dat op maat voor u maken.

 
 

Vraag nu direct een offerte aan voor uw project

Volledig vrijblijvend en snel verstuurd!

Offerteaanvraag